Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert blikt terug op twee dure transfers: “Week niet van geslapen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vooraleer Vincent Mannaert in 2011 in Jan Breydel neerstreek, was hij actief als algemeen manager bij Zulte Waregem. Zowel als CEO van Essevee als van Club Brugge had Mannaert al eens slapeloze nachten.

Dure transfers blijken niet altijd een succes. En wanneer het misloopt, wordt er al snel naar de algemeen manager gekeken. “Ik heb het bij Zulte Waregem meegemaakt met Nikica Jelavic. Hij had 500.000 euro gekost en daar heb ik een week niet van geslapen. Op zijn 21ste kon hij nog niet aarden in het buitenland”, vertelt Mannaert aan de Krant van West-Vlaanderen.

“Het verdere verloop van zijn carrière bij onder meer Rapid Wenen, Glasgow Rangers en Everton bewees Jelavic dat hij toch wel wat in z’n mars had. Bij Club Brugge maakte ik hetzelfde mee met Carlos Bacca. Verkleumd door de kou bewoog hij de eerste drie maanden bij wijze van spreken amper op training. Op welk niveau dan ook is het devies geduld oefenen.” Intussen is Bacca dé topspeler van AC Milan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws