Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Vanaken verklaart waarom Hans last heeft van vormdip

hans-vanaken-club-brugge-leicester-city

Hans Vanaken is zo’n speler waar je jaar na jaar op kan rekenen. Zijn statistieken van de voorbije vijf seizoenen spreken boekdelen. Zowel bij Lommel United, Sporting Lokeren als Club Brugge was er voor de 24-jarige middenvelder een cruciale rol weggelegd. Voorlopig sputtert de motor van de jonge Limburger echter. Manager Evert Maesschalck zoekt naar verklaringen.

“Ik heb Hans dit seizoen al een paar fantastische passes zien geven. In élke match. Als die afgemaakt worden, heeft hij nu misschien al 5 of 6 assists achter zijn naam. Je kan hém niet verwijten dat een ander niet scoort. Maar het straalt wel op hem af”, vertelt Maesschalck  aan HLN.

“Hij moet meer op doel trappen”, oordeelt de manager van Vanaken. “En nog iets: bij Lommel heb ik hem fantastische goals op vrije trap zien maken. Wat mij betreft mag hij bij vrijschoppen meer de bal opeisen. Eens iedereen aan de kant duwen en zeggen ‘Het is aan mij!’ Daar moet hij in groeien.” Voorlopig worden die stilliggende ballen voornamelijk opgeëist door Ricardo van Rhijn en Felipe Gedoz.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws