Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lokeren-fans uiten met deze spandoeken hun ongenoegen aan het adres van Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Op 26 april 2014 zou Bart Verhaeghe op hardhandige wijze een Lokeren-steward vastgegrepen hebben omdat ze zijn zoon na de wedstrijd niet in de neutrale zone wilde toelaten. Althans, dat was hetgeen slachtoffer Laura Van de Vijver beweerde. De politierechter volgde echter de visie van advocaat Walter Van Steenbrugge en sprak de voorzitter van Club Brugge dan ook vrij.

Dat Verhaeghe uiteindelijk geen stadionverbod kreeg, kunnen ze bij Sporting Lokeren maar moeilijk verkroppen. De Waaslanders pakten in hun met 2-0 verloren uitwedstrijd bij Zulte Waregem uit met enkele duidelijke spandoeken. Meer specifiek klonk het als volgt in het Regenboogstadion:

– Supporters met stadionverbod verplicht voor TV, vrijheid voor Bart V.
– Voetbalwet niet van kracht voor mannen met macht
– Voor Verhaeghe geldt een andere wet dan voor Jan met de pet
– Voetbalcel in zijn hemd gezet
– Fans moeten het bekopen, terwijl Verhaeghe zich kan vrijkopen
– Voetbalcel voert dictatuur

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws