Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Meunier: “Een masterclass rechtsback”

Lof voor Meunier Een masterclass rechtsback

Thomas Meunier kreeg op het EK in Frankrijk zijn kans bij de Rode Duivels en greep die met beide handen. En ook onder bondscoach Roberto Martínez lijkt de gewezen rechtsachter van Club Brugge een vaste waarde te zullen worden. In de met 4-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië deed de verdediger van PSG zowel defensief als offensief wat van hem verwacht wordt.

Zowel in Het Laatste Nieuws (1) als Het Nieuwsblad (2) kreeg Meunier een welverdiende 7/10 voor zijn wedstrijd tegen Bosnië. Met onderstaande verklaringen voor zijn beoordeling.

(1) Trok vaak mee in het offensief en verstuurde een aantal goeie voorzetten. Eén van die voorzetten werd door Spahic in eigen doel verwerkt.

(2) Kon zijn hartje ophalen op de boulevard die hij kreeg. Niet elke voorzet was perfect, maar naast de 1-0 leverde hij zeker voor de rust nog zwiepers af die beter verdienden.

Sporza noemde de ex-Bruggeling vrijdagavond een uitblinker in de passing: “Thomas Meunier stond stevig te verdedigen op de rechterkant, maar was vooral sterk in de opbouw. Niet alleen speelde hij mooi mee, hij gaf ook enkele scherpe voorzetten.” Met bijhorende beelden van zijn beste acties.

Ook Twitter genoot van Meunier

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws