Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Brugse aanhang: “Zouden ze bij Club beseffen hoeveel ze aan dat publiek te danken hebben?”

Club-fans sjaals Anti Anderlecht (Club Brugge - Anderlecht)

Het Jan Breydelstadion wordt meer en meer een oninneembare vestiging in de Jupiler Pro League. Club Brugge verloor vorig seizoen enkel tegen Anderlecht in eigen huis en is sindsdien 15 duels op rij ongeslagen op eigen terrein. Dat de kracht van het Blauw-Zwarte supporterslegioen niet onderschat mag worden, beseft ook Hans Vandeweghe. 

Club won afgelopen zondag met 2-1 van Anderlecht en kon daarbij naar goede gewoonte beschikken over een serieus extra wapen: zijn twaalfde man. “Uiteindelijk werd het een wedstrijd zoals altijd op Jan Breydel: er werd gejoeld, gefloten en gescholden van zodra de tegenstander nog maar durfde te kijken naar een speler in Blauw-Zwart.”

“Elke goeie baltoets van een Club-speler was geniaal, met elke goeie van Anderlecht was geluk gemoeid. De scheidsrechter was tegen de thuisploeg en Blauw-Zwart liep nooit buitenspel; die in het wit altijd. Zouden ze bij Club beseffen hoeveel ze aan dat publiek te danken hebben?”, aldus Vandeweghe in De Morgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws