Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof van Degryse voor Club-speler: “Wat hij presteerde, was zeker niet evident”

Marc Degryse (analist) (2)

Na de late nederlaag tegen FC Porto zat iedereen bij Club Brugge met een dubbel gevoel. Het resultaat was enerzijds een grote ontgoocheling, maar anderzijds was er toch ook wat trots omwille van de goede prestatie. Marc Degryse zag één speler erbovenuit steken bij Club.

“Vossen was de enige diepe spits. En dat deed hij uitstekend. In het eerste kwartier was hij bij drie gevaarlijke fases betrokken”, stelt Degryse in Het Laatste Nieuws. “Wat Vossen presteerde, is zeker niet evident.”

“Als enige diepe spits in een elftal dat de tegenstander vooral het voetbal wilde beletten – alleen Vanaken was vaak in zijn buurt te vinden -, slaagde hij er toch in om Porto tot last te zijn. Hij kreeg veel overtredingen mee en koos voortdurend prima positie in de zestien – daar is hij sterk in. Bovendien had Herrera rood moeten krijgen nadat hij hoofd aan hoofd stond met Vossen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws