Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe steekt een pluim op de hoed van de Brugse aanhang

Anthony Limbombe (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft een goeie zaak gedaan in het klassement. Blauw-Zwart won met 2-1 van Anderlecht en komt zo terug tot op twee punten van Paars-Wit. Eén van de uitblinkers bij de thuisploeg was Anthony Limbombe.

De 22-jarige vleugelspits was een gesel voor de Anderlecht-defensie en pakte bovendien uit met twee assists. “Dit was een leuke wedstrijd met veel spanning en twee mooie doelpunten van ons. De supporters waren geweldig”, vertelt Limbombe. Zo was de tifo van Blue Army (zie onderaan) opnieuw om van te smullen.

“Ik ben zeker tevreden met deze belangrijke overwinning tegen een rechtstreekse concurrent. Het is het bewijs dat we als ploeg beter en beter uit de verf komen. Persoonlijk ben ik zeker niet ontevreden, maar ik weet dat ik nog beter kan dan wat ik vanmiddag liet zien. Twee assists zijn natuurlijk mooi en belangrijk, maar daarna maakte ik toch enkele foutjes en die moeten er zo vlug mogelijk uit.”

“Door de blessure van Izquierdo kreeg ik uiteindelijk mijn kans om te spelen en ik voel ook dat het steeds beter met mij gaat. Als team zijn we duidelijk nog aan het groeien en ik hoop dat we die lijn ook in de komende wedstrijden kunnen doortrekken”, besluit Limbombe op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws