Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kopzorgen voor Preud’homme in aanloop naar match tegen FC Porto

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

In de Jupiler Pro League groeit Club Brugge stilaan naar zijn beste vorm toe, maar het Champions League-avontuur van Blauw-Zwart is er tot dusver één om snel te vergeten. Met 0 op 9 en een verplaatsing naar het Estádio do Dragão hebben Michel Preud’homme en zijn manschappen een moeilijke avond in het vooruitzicht.

Nu de Brugse ziekenboeg met Benoît Poulain opnieuw een geblesseerde verdediger telt, zal Preud’homme moeten puzzelen in zijn defensie. Club heeft nochtans een driepunter nodig om nog enigszins kans te maken op een Europese lente.

“Jammer genoeg ontbreken er veel spelers. We zijn nu ook Poulain verloren en bovendien ontbreekt tegen Porto ook Simons wegens schorsing. Daardoor wordt het achterin nogal krap”, vertelt MPH op de officiële site.

Uit het verdedigende compartiment zijn ook Bjorn Engels (schouder) en Laurens De Bock (patellapees) niet inzetbaar. Brandon Mechele is net hersteld van een scheenbeenblessure, maar speelde dit seizoen nog geen minuut.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws