Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keert huurling terug naar Club Brugge? “Als ik mijn talent kan laten zien, waarom niet?”

Valerijs Sabala

Door de waslijst aan geblesseerden heeft Michel Preud’homme tegenwoordig niet al te veel keuzemogelijkheden meer over. Club heeft wel nog enkele spelers onder contract die het bij andere clubs gestald heeft en die in de toekomst misschien nog nuttig kunnen zijn. Zo is bijvoorbeeld Valerijs Sabala nog altijd eigendom van Club Brugge.

De Let wordt verhuurd aan FC DAC 1904 in Slowakije. Het is al de vijfde uitleenbeurt voor de 22-jarige, en daar heeft hij toch wat spijt van. “De grootste fout die ik heb gemaakt, was om in mijn eerste jaar bij Club te kiezen voor een huurbeurt. Ik had moet blijven om te trainen met de eerste ploeg en te vechten voor mijn kans. Gewoon al door er te trainen zou ik beter zijn geworden. Er geldt een hoog niveau, momenteel spelen ze zelfs Champions League.”

“Ik heb nog een een contract tot eind volgend seizoen. Wat er nu gaat gebeuren, valt moeilijk te voorspellen. Het hangt allemaal van mij af. Op dit moment zullen ze niet met mij willen samenwerken. Maar als ik mijn talent kan laten zien, waarom niet?”, laat hij optekenen in LA.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws