Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo en De Bock een maand out

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

De Brugse ziekenboeg was bij het begin van het seizoen aardig leeggelopen, maar daar is intussen niets meer van te merken. Naast Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie) zijn nu immers ook José Izquierdo en Laurens De Bock langdurig geblesseerd.

Afgelopen zondag geen Izquierdo en De Bock tegen AA Gent. Het tweetal blesseerde zich immers op training daags voor de Slag om Vlaanderen. Aanvankelijk werd gehoopt dat een weekje rust zou volstaan om onze flankspeler en linksachter opnieuw fit te krijgen, maar dat blijkt tevergeefs.

De Brugse linkerflank is namelijk 4 weken out. “Verder onderzoek bracht een scheurtje in de lies van Izquierdo en een ontsteking aan de kniepees van De Bock aan het licht”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws