Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In het spel van Meunier zie je de Brugse waarden terug”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier rijgt de goeie prestaties momenteel aan elkaar. Bij Paris Saint-Germain, maar ook bij de Rode Duivels. De gewezen rechtsachter van Club Brugge lijkt nu al één van de vaste waarden te zullen worden onder bondscoach Roberto Martinez. En ook ex-speler Gaëtan Englebert is onder de indruk van Meunier.

Englebert, die vorige week aangesteld werd als assistent-coach van onze nationale U15, is van mening dat de hand van Martinez nu al zichtbaar is. “Ik was eerlijk gezegd een beetje verrast toen hij aangesteld werd als trainer van de Rode Duivels. Maar als ik zie wat hij tot dusver allemaal gepresteerd heeft, kan ik alleen maar respect tonen. Hij heeft het team al veel bijgebracht”, vertelt hij aan L’Avenir.

Meunier is een andere figuur bij de Rode Duivels waar Englebert naar opkijkt. “Hij komt goed tot zijn recht in het 3-4-2-1-systeem, heeft meer vrijheid en kan zich offensief dus helemaal uitleven.”

“Als het defensief goed zit, is hij in aanvallend opzicht een belangrijke schakel. Meunier grijpt zijn kans, overal waar hij komt. Zelfs bij een Europese grootmacht als PSG. Hij kent zijn sterke en zwakke punten en weet wat het is om te werken en het maximum voor je ploeg te geven. Je ziet in zijn spel de Brugse waarden terug”, besluit Englebert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws