Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik vind Club Brugge momenteel echt goed”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge geraakte zaterdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Zulte Waregem, maar Michel Preud’homme en zijn manschappen speelden desondanks een verdienstelijke wedstrijd aan de Gaverbeek. Dat vond ook Francky Dury.

De trainer van Essevee had achteraf veel lof voor de landskampioen. “Dit zijn wedstrijden die wij vorig seizoen verloren. Ik vind Club Brugge momenteel goed, echt waar. Ze staan goed in positie en hebben vertrouwen gepakt. En ze zitten in een goede flow”, aldus Dury tegenover PlaySports.

Uiteindelijk kon de thuisploeg zich ook wel vinden in een puntendeling. In het slot van de match trokken ze dan ook niet meer blind ten aanval. “Ik vind het een kunst om als leider te beseffen wat je kunt. En we gaan alles wat we hebben opgebouwd niet te grabbel gooien. Club heeft misschien ‘op punten’ aanspraak gemaakt op meer, maar wij gaan onze leidersplaats niet zomaar weggeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws