Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik denk in de verste verte niet dat MPH een antwoord zal vinden op de Paars-Witte pletwals”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Nu de derde speeldag in de Champions en Europa League achter de rug is, staat de Jupiler Pro League alweer voor de deur. Met als absolute blikvanger Club Brugge – Anderlecht, zondagnamiddag om 14.30 uur. 

De ene vindt hem gestoord, de ander geniaal. Maar vanzelfsprekend kon Herman Brusselmans het niet laten om – in zijn gekende stijl – vooruit te blikken op de kraker van de elfde speeldag.

“Het was godverdomme toch zeker wel in de laatste minuut dat Club de nederlaag kreeg aangesmeerd tegen Porto. Alle commentatoren waren het er na de match over eens dat Club niet eens slecht gespeeld had, maar dat wens ik tegen te spreken.”

“Club had gespeeld alsof het team bestond uit elf ouwe wijven die zonet van de dokter gehoord hebben dat binnen de drie uur hun witverlies uit hun oren zal komen gesijpeld, kortom, dat is geen goed nieuws voor die arme vrouwtjes. Waar had ik het over? Nou ja, nee, Club Brugge is een waarlijk zeer zwakke ploeg, die terecht op 0 op 9 blijft staan in Europa, en bovendien in de eigen competitie evenmin potjes breekt.”

“En dan moet het komende zondag ook nog ‘ns aantreden tegen de hoogvliegers van dit moment, Sporting Anderlecht. Ik denk in de verste verte niet dat Michel Preud’homme een antwoord zal vinden op de pletwals die Paars-Wit gedurende de recente weken geworden is, en ik voorspel dan ook op m’n kousenvoeten een 0-3 overwinning voor de Weilerboys”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws