Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Iedereen heeft het over penaltyfout Denswil, maar wat dan met deze handsbal van Nielsen?

Iedereen heeft het over penaltyfout Denswil, maar wat dan met deze handsbal van Nielsen

Hein Vanhaezebrouck beperkte zich zondagnamiddag tot één fase in zijn analyse: die waarbij de bal op de stip had gekund na een duwfout van Stefano Denswil op Renato Neto. De coach van AA Gent vergat dus een andere fase te benoemen: die waarbij de voorzet van Anthony Limbombe – al in de eerste helft overigens – tegen de bewegende arm van Lasse Nielsen terechtkwam.

“Het is Hein zijn goed recht om kwaad te zijn, maar daardoor gaan bepaalde fases meer aandacht krijgen”, besefte Michel Preud’homme meteen na de met 1-0 gewonnen wedstrijd al. “Maak alstublieft een analyse van de volledige wedstrijd”, voegde de Luikenaar eraan toe.

De Brugse coach kreeg uiteindelijk gelijk. Alle kranten stonden maandagmorgen vol met Hein’s furie en het bijhorende strafschopgeval rond Denswil en Neto.

Zo werd er bij ex-scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen enkel gepeild naar de fase met de verdediger van Blauw-Zwart. Nochtans is onderstaand voorval met Limbombe en Nielsen in de hoofdrol eveneens voor interpretatie vatbaar…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws