Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het grote verschil tussen Club en Porto? “Die had ik niet op de bank zitten”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club heeft er alles aan gedaan om zijn eerste punten te pakken in de Champions League, maar ging in de slotminuut nog onderuit tegen FC Porto. Michel Preud’homme zag tot zijn grote spijt dat er toch wel wat kwaliteitsverschil was tussen de twee ploegen.

“Op dit niveau wordt niets vergeven. Dit zijn kwaliteitsvolle ploegen. Heb je hun rechtsachter gezien? Die trapt de bal zomaar eventjes in de winkelhaak”, haalt Preud’homme aan in Het Nieuwsblad. “Ik wil het ook over hun invallersbank hebben. Gezien hoe die jongens inkwamen? Dat is klasse. Die had ik vandaag spijtig genoeg niet op de bank zitten.”

Nochtans had Preud’homme er alles aan gedaan om toch te winnen. “Wij spelen altijd om te winnen. Vanuit een goede organisatie, dat wel. Maar het doel is altijd winnen. En op één of twee na deden alle spelers het heel goed. Bij balverlies was iedereen daar. Heel goed in de organisatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws