Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Deschacht & co in hun hemd gezet met ‘preventiespot’ voor gokkende voetballers

HAHA! Gokkende voetballers in hun hemd gezet met 'preventiespot'

De voorbije weken was de Belgische voetbalwereld in de ban van een gokschandaal. Daarbij kwam aan het licht dat meerdere spelers uit de Jupiler Pro League in het verleden hadden ingezet op wedstrijden waarin ze zelf actief waren… 

Vooral Olivier Deschacht moest het daarbij ontgelden. De verdediger van Anderlecht gaf echter aan dat zijn broer Xavier Deschacht via zijn gokaccount handelde.

De makers van onderstaand filmpje trokken meteen parallellen met ex-Club-doelman Stijn Stijnen, die Blauw-Zwart destijds moest verlaten na een forumschandaal. Ook toen was de uitleg immers dat onder meer zijn broer verantwoordelijk was voor de kwalijke zaak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws