Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goedkope CL-tickets verdelen Brugse aanhang in 2 kampen: “Typisch de mensheid anno 2016”

club-fans-sjaals-club-brugge-leicester-city

Vrijdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat elke Champions League abonneehouder een brief of mail mag verwachten met daarin een serieuze kortingscode voor de thuiswedstrijd tegen FC Porto. Iedereen die de brief of mail in kwestie ontvangt, kan drie personen meenemen aan een sterk verlaagde prijs. De promocode zorgt voor een korting van maar liefst 80% waardoor de kostprijs voor het goedkoopste ticket slechts €9 bedraagt. Bepaalde fans reageren furieus, anderen begripvol.

Er was dit weekend al heel wat te doen omtrent de spotprijzen die Club hanteert om een gevuld Jan Breydel te bekomen tegen FC Porto. Vooral de misnoegde fans werden op diverse sites in de schijnwerpers geplaatst, maar er zijn ook Club-supporters die de hele commotie moeilijk kunnen plaatsen. BlauwZwartFans ontving heel wat reacties en licht er de meest voorkomende uit.

Kwade Club-fans

Klaas 

Trouwe supporters moeten dus 5 keer zoveel betalen om dezelfde match te zien? Mensen die jarenlang 1000’en euro’s betalen, door weer en wind, iedere week hun ploeg volgen. Zou je niet eerder die belonen in plaats van mensen die in eerste instantie hun club zelfs niet wilden komen steunen in de Champions League, maar nu het goedkoop is ineens wel interesse tonen?

Nick

Een schande voor de echte supporter! En een cadeauke voor de salonsupporter…

Johan

Je kan als abonnee kaartjes kopen aan -80% voor vrienden… Ben ik vet mee. Denk je dat ik een vriend een deel van mijn abo zal “helpen” betalen? Onthouden is de boodschap.

Steven

Een dikke schande voor mensen die al jaren een abonnement hebben en echt de club in hun hart dragen. Het gaat ons hier nu niet om het geld, maar om het principe! Abonnementen die 120 euro het stuk gaan (goedkoopste), 35 euro per stuk, en als je dan hoort dat ze ze later 80 % korting geven en maar liefst verkopen aan 9 euro per ticket. Respect voor onze abonnees is hier heel dik op hun plaats.

Tevreden Club-fans

Kevin 

Eerlijk gezegd begrijp ik de commotie niet. Het zijn enkel de abonneehouders die goedkope extra kaarten kunnen bijkopen zodat zij hun vriend(in), vrouw, familielid kunnen meenemen naar een topmatch voor 9 euro en ze mogen 3 kaarten kopen wat op 27 euro neerkomt in het goedkoopste geval. Niemand die zegt dat je ze niet mag doorverkopen aan 20 of 25 euro zodoende je eigen CL abonnement iets goedkoper te maken. In plaats van het altijd negatief te bekijken, kan je het ook positief benaderen. Kritiek geven is uiteraard gemakkelijk.

Peter

Ik heb ook de volle pot betaald voor een Champions League abo. Maar als we het stadion op deze manier kunnen vullen, dan neem ik daar zeker vrede mee. Een vol Jan Breydel heeft immers al bewezen dat het een verschil kan maken. Ik heb trouwens 3 vrienden gelukkig kunnen maken en zij hebben zich spontaan aangeboden om vervoer te regelen en de drank en het eten te betalen. Daar wordt toch iedereen beter van?!

Heidi

Ik vind het wel mooi voor de supporters die het financieel niet kunnen opbrengen om naar hun Club te gaan kijken. Dus als je een beetje aan uw medemens denkt, reageer dan anders dan altijd die kritiek…

Lien

Dit is zo typisch de mensheid anno 2016. Niemand gunt elkaar nog wat. Zelfs geen supporters van dezelfde ploeg. Voor mij is het heel simpel. Ik betaalde een stuk meer dan sommige anderen nu, maar word ik er zelf slechter van als iemand anders korting krijgt? Nee toch? Als Club deze korting niet zou geven, heb je weer een hoop gezaag dat het stadion niet vol zit. Het zal altijd iets zijn. Maar beseffen dat je gewoon al ongelooflijk veel geluk hebt in je leven als je zo’n Champions League abo kan betalen voor een hobby, dat zit er in deze verziekte maatschappij niet in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws