Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Anderlecht met oog op kraker tegen Club Brugge

Goed nieuws voor Anderlecht met oog op kraker tegen Club Brugge

We moeten er nog even op wachten, maar zondag 23 oktober 2016 staat met stip genoteerd in de agenda van elke Club-supporter. In aanloop naar de thuismatch tegen Anderlecht heeft René Weiler heel wat positieve vooruitzichten.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Paars-Wit eind oktober met een nagenoeg volledig fitte kern richting Jan Breydel kan trekken. Zo zal rechtsachter Dennis Appiah – die half augustus uitviel – na de interlandbreak opnieuw beschikbaar zijn.

Daarnaast kunnen ook linksachter Ivan Obradovic – die de concurrentie moet aangaan met Frank Acheampong – en aanvaller Nathan Kabasele bijna opnieuw voluit trainen. De enige grote afwezige bij de aartsrivaal is rechtsachter / rechtsbuiten Andy Najar. De Hondurees zou vóór december niet fit geraken. Op donderdag 20 oktober, drie dagen voor de topper, speelt Anderlecht wel nog een uitmatch in de Europa League tegen Mainz.

Heel wat meer zorgen bij Club Brugge. Met Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquiredo (lies) en Laurens De Bock (knie) mist de landskampioen immers al sowieso vier kampioenenmakers van vorig seizoen. Op dinsdag 18 oktober, vijf dagen voor de topper, ontvangt Club in de Champions League FC Porto in Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws