Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-speler bekent: “Ik ben gek op Justin Bieber”

Gent-speler bekent Ik ben gek op Justin Bieber

Zondagnamiddag staat met Club Brugge – AA Gent een topper op het scherpst van de snee op het programma. Gent-doelman Jacob Rinne had echter evengoed in Zweden willen vertoeven. Voor een concert van… Justin Bieber.

Rinne blikt met vertrouwen vooruit op de Slag om Vlaanderen. “Ik heb gehoord over de rivaliteit, maar ik hou van zulke wedstrijden. Ik heb er geen probleem mee dat er een paar duizend in mijn rug zitten te brullen, het motiveert me nog meer. Het enige nadeel is dat mijn verdedigers me minder makkelijk horen.”

“Mijn moeder komt speciaal kijken”, gaat de Gentse doelman verder. “Mijn vriendin is dit weekend teruggekeerd naar Zweden voor het concert van Justin Bieber vrijdag.”

Als Het Nieuwsblad Rinne erop attent maakt dat hij daar mooi aan ontsnapt is, valt hij uit de lucht. “Ontsnapt?! Ik had ook een ticket en ben gek op Justin Bieber! Maar eens ik mijn handtekening had gezet in Gent, wist ik dat ik het concert zou missen. Club Brugge wordt het!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws