Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-doelman Rinne onder de indruk van Jan Breydel: “Het was perfect”

Bruges Till I Die (Club Brugge - Gent)

AA Gent verloor zondagnamiddag voor de vijfde opeenvolgende keer van Club Brugge. Voor Jacob Rinne was het echter pas de eerste Slag om Vlaanderen. De 23-jarige goalie was vanzelfsprekend niet tevreden met de uitslag, maar voor sfeer & gezelligheid gaf hij het Jan Breydelstadion een welverdiende 10/10.

Over de wedstrijd zelf was Rinne niet te spreken. “Ik ben heel ontgoocheld. We waren de betere ploeg en toonden waarom we boven hen moeten staan in het klassement. Rot dat die vrije trap binnen gaat. Ik zette twee man in de muur zodat ik de bal nog kon zien, maar op het moment dat ik duik, zwabbert de bal nog. A knuckleball. Goed getrapt, dat wel”, vertelt het Zweedse sluitstuk op de officiële site van AA Gent.

Toch kon de doelman van de Buffalo’s ook genieten, met name van het Brugse publiek. “Ik vond het geweldig, het was perfect. Ik wou dat elke wedstrijd zoals deze was. Ik hoor niet wat ze zingen, maar ik kan wel genieten van de sfeer.”

Rinne is van mening dat het Blauw-Zwarte legioen een extra wapen is om een wedstrijd naar zich toe te trekken. “Het voelde alsof Club Brugge een twaalfde speler op het veld had. Mede daardoor kon Boucaut de druk volgens mij niet aan”, besluit hij tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws