Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz voelt zich geviseerd, maar: “Haters maken me sterker”

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Afgelopen dinsdag mocht Felipe Gedoz nog invallen in de Champions League wedstrijd tegen FC Porto, maar zondag was er geen spoor van de 23-jarige aanvaller. Hij zat wel in de ruime wedstrijdselectie, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een plaatsje op de tribune tegen Anderlecht.

Na de 2-1 overwinning tegen de aartsrivaal uit Brussel niets dan lachende gezichten in en rond Jan Breydel, behalve dan bij Gedoz. De vleugelspits voelt zich dezer dagen klaarblijkelijk geviseerd.

“Te veel mensen geloven niet in mijn kwaliteiten, maar haters maken mij sterker #slaapwel #BlauwZwart”, stuurt de Braziliaan via Instagram de wereld in. Gedoz is bezig aan zijn laatste contractjaar bij de landskampioen en zoekt momenteel naar zijn beste vorm. Intussen kreeg hij al heel wat bemoedigende boodschappen op sociale media.

Felipe Gedoz hekelt kritiek

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws