Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaëtan Englebert gaat aan de slag bij de KBVB

Gaëtan Englebert supportert voor Rode Duivels

De Belgische Voetbalbond is vastberaden om zijn structuur verder te professionaliseren. Dat wil de KBVB onder meer doen door het aantrekken van ex-Club-speler Gaëtan Englebert als jeugdtrainer. 

“Englebert werd aangesteld als nieuwe assistent-coach van onze nationale ploeg U15. Hij zal bij de U15 een trainersduo vormen met Joric Vandendriessche. Dit past in de nieuwe filosofie om bij elke nationale ploeg een gemotiveerde ex-prof te hebben. Claude Van Acker, die tot nu toe assistent-coach van onze U15 was, wordt de scoutingverantwoordelijke van al onze nationale jeugdploegen tot en met de U21”, klinkt het in een persbericht van de KBVB.

Englebert is als profvoetballer vooral bekend van zijn periode bij Club Brugge. Hij droeg van 1999 tot 2008 het shirt van Blauw-Zwart en vond in 257 wedstrijden 22 keer de weg naar doel. De intussen 40-jarige ex-prof gaat nu dus Gert Verheyen achterna, die momenteel trainer is van de Belgische U19.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws