Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Rode Duivel vergelijkt Meunier met Lukaku: “Hij is geen volwaardige international”

Meunier kan zijn ogen niet geloven na beslissing ploegmaat Totaal onverwacht

Thomas Meunier speelde zich op het EK in Frankrijk in de kijker bij de Rode Duivels en zag zijn sterke prestaties bij de nationale ploeg beloond worden met een transfer naar PSG. En ook onder bondscoach Roberto Martínez lijkt de gewezen rechtsachter van Club Brugge een vaste waarde te zullen worden.

De invulling van de flankverdedigers is al jaren een probleem bij de Rode Duivels. Maar met Meunier zou er wel eens een langetermijnoplossing kunnen zijn voor de rechtsachterpositie.

“Toen Meunier nog bij Club Brugge speelde, was er veel twijfel over zijn defensieve positionering”, oordeelt Walter Meeuws. “Maar hij bewijst nu dat hij dat ook kan. Op offensief vlak moet hij zich niet meer bewijzen. Ik denk dat hij door zijn transfer naar PSG veel progressie aan het maken is op alle aspecten. Volgens mij wordt hij de komende jaren de vaste rechtsachter van de Rode Duivels.”

In linksachter Jordan Lukaku heeft de ex-Rode Duivel iets minder vertrouwen. “Ik heb helemaal niets tegen hem, maar hij is nog geen volwaardige international. Hij moet nog veel leren. Ik denk dat hij zoals Meunier, door zijn transfer naar Lazio, nog veel zal verbeteren. Maar op dit moment zijn er nog te veel twijfels”, besluit Meeuws in La Capitale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws