Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-publiekslieveling wil zondag naar Jan Breydel komen: “Ik droom ervan om de supporters opnieuw te horen”

club-fans-ynwa-club-brugge-leicester-city

Nog niet zo lang geleden was Victor Vazquez dé smaakmaker van de Jupiler Pro League, maar tegenwoordig verdwijnt de ex-Bruggeling meer en meer op het achterplan bij Cruz Azul. Enerzijds door blessures, anderzijds omdat hij het moeilijk heeft om zich aan te passen aan het Mexicaanse voetbal en de leefgewoonten.

Momenteel is Vazquez in Barcelona om een infectie aan zijn knie te laten behandelen. Straks krijgt de middenvelder te horen of hij nog een weekje langer mag blijven en hij dus Club Brugge – Anderlecht van komende zondag kan bijwonen.

“Voorlopig zeggen ze neen”, vertelt Vazquez aan HLN. “Maar in principe weet ik het vandaag zeker. Het zou geweldig zijn om voor het eerst sinds ik in januari naar Mexico trok terug te keren naar Club. En bovendien tegen Anderlecht. Opnieuw van de sfeer proeven, opnieuw de supporters horen… Ja, daar droom ik van.”

Jaren naar verlangd

Vazquez beseft hoe belangrijk de kraker van komende zondag voor het Blauw-Zwarte supporterslegioen is. “Je voelt aan alles dat die match in Brugge heel veel betekent. Winst wordt gevierd als een titel, verlies komt keihard aan. Voor de fans moet je altijd winnen, zeker thuis. En vooral nu het wat minder draait. Een zege zondag zou hen definitief kunnen lanceren. Het blijft toch dé match van de Belgische competitie, veel meer dan een topper tegen Gent of Standard.”

De gewezen Brugse draaischijf zou het hoe dan ook jammer vinden als Cruz Azul hem geen toelating geeft om de topper mee te pikken. Eerder moest Vazquez immers ook de titelviering al aan zich voorbij laten gaan. “Pfff… Stop het. Nog zoiets waar ik jaren naar verlangd heb. Ik was er dan wel niet bij, maar ik vind wel dat ik deel uitmaak van het kampioenenteam, tenslotte heb ik nog een halfjaar meegespeeld. Ook al heb ik met de Play-Offs natuurlijk de bepalende fase gemist.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws