Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Europese topscouts zakken massaal af naar Club – Porto en krijgen gezelschap van… tweedeklasser!

club-fans-we-are-bruges-club-brugge-leicester-city

We zijn intussen aanbeland bij speeldag drie in de Champions League en het is voor Club Brugge nu al van moéten. Als Blauw-Zwart uitzicht wil houden op Europees voetbal na Nieuwjaar is een driepunter een must. Bovendien is het voor de manschappen van Michel Preud’homme een unieke kans om zich in de kijker te spelen bij een groot deel van de voetbalwereld.

Bondscoach Roberto Martinez zal dinsdagavond niet de enige zijn die speurt naar talent. Hij krijgt immers het gezelschap van heel wat schoon volk. Zo tekent de helft van de Premier League straks present, evenals de Duitse en Italiaanse top. Zelfs FC Barcelona stuurt een scout richting Jan Breydel.

Daarnaast is vanzelfsprekend ook Anderlecht aanwezig, met het oog op de clash van komende zondag. Maar een nog veel opvallendere naam is die van ‘tweedeklasser’ Tubeke. Volgens HLN zal het nummer vier uit 1B eveneens een afgezant sturen naar het Champions League-duel.

In totaal zullen er maar liefst 29 scouts hun ogen de kost geven. De volledige lijst klinkt als volgt: Sporting Lissabon – Liverpool – Leicester City – Werder Bremen – Inter Milan – Hamburg – Spartak Moskou – Southampton – PSV Eindhoven – Manchester City – FC Barcelona – Manchester United – Trabzonspor – West Bromwich Albion – Le Havre – Chelsea – Arsenal – Borussia Dortmund – Atalanta Bergamo – Juventus – Middlesbrough – AC Milan – Frankfurt – West Ham United – Wolfsburg – Sampdoria – Anderlecht – Tubeke.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws