Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Zelfs in de ambulance was ik nog bezig met die wedstrijd”

Bjorn Engels selfie

14 september 2016 is een dag die voor Bjorn Engels de geschiedenis ingaat als één van de grootste teleurstellingen uit zijn carrière. De 22-jarige centrale verdediger wilde zich koste wat het kost met Club Brugge bewijzen in de Champions League, maar zag door een smerige duw van Leicester City-aanvaller Islam Slimani zijn droom aan diggelen vliegen.

“Ik was nog niet echt op niveau, maar die eerste helft tegen Leicester waren volgens mij mijn beste 45 minuten van het seizoen. Ik had echt een goed gevoel, dat ik mijn beste niveau opnieuw haalde”, vertelt een teleurgestelde Engels aan Club TV.

“En dan na twee minuten in de tweede helft krijg ik die duw. Ik wist meteen hoe laat het was. Ik had al een paar keer aangegeven dat ik me wilde laten zien in die Champions League en ik was na de eerste helft ook echt blij met mijn prestatie. Ik wilde die lijn ook doortrekken naar de volgende wedstrijden, maar dan mag het weer niet zijn. Dan denk je echt van: ‘Fuck, weeral een zwart gat’. Ik word het al bijna gewoon.”

“Zelfs in de ambulance was ik gewoon nog altijd bezig met die wedstrijd”, gaat Engels verder. “Ik vroeg hoeveel het was en of er nog iets gebeurd was. Ik denk dat ik het 10x gevraagd heb. Ik was ook nog helemaal weg van de pijn en van de inspuiting die ik tegen die pijn gekregen had.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws