Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels plakt een datum op zijn comeback

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Björn Engels was erop gebrand om dit seizoen in de Champions League te schitteren, maar al na 53 minuten en een gemene duw van Leicester-spits Slimani zat het kampioenenbal erop voor de verdediger. De schouderblessure die Engels in die match opliep, houdt hem nog even aan de kant.

“Het is klote, hé. Of ik weleens vloek als ik naar een match van Club kijk? Ja, want ik zou er natuurlijk heel graag bij zijn. Zeker bij die wedstrijden in de Champions League, want daar doe je het uiteindelijk toch voor als voetballer. Het is jammer dat ik dit moet missen”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

Engels weet wel al wanneer hij terug wil zijn. “Het is nog eventjes afwachten, maar ik denk tegen december-januari terug te zijn. Hopelijk kan ik al met de groep mee op winterstage. Tegen dan hoop ik er alleszins opnieuw te staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws