Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Driedubbel goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Club Brugge mascotte (3)

Club Brugge kampte vrijdagavond in het Stade du Pays met maar liefst 7 geblesseerden en tot overmaat van ramp hield een buikgriepvirus lelijk huis in de Brugse spelerskern. Zo konden ook Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz niet in actie komen op Mambourg.

“Tegen Porto hoop ik de zieke spelers te recupereren en misschien ook Diaby. De rest is niet beschikbaar”, vertelde Michel Preud’homme na de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Charleroi.

De eerste wens van de Brugse coach lijkt alvast ingewilligd te worden. Zo zouden Vormer, Limbombe en Gedoz verlost zijn van het virus. Zoals je op onderstaande video kan zien, heeft onze Nederlandse middenvelder zijn lach alweer teruggevonden 🙂

I'm back 🔵⚫️💪🏻💪🏻💪🏻

Een video die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws