Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie Club-spelers in Topelftal van de Week, één in Flopelftal

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

Club Brugge won afgelopen zondag verdiend met 2-1 van Anderlecht. Blauw-Zwart was heer en meester tegen Paars-Wit en had de score zelfs nog verder kunnen uitdiepen. Drie Brugse spelers zien hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. Een andere wordt naar het Flopelftal verwezen.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Anthony Limbombe, Ruud Vormer en Stefano Denswil afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Zij krijgen in de Ploeg van de Week het gezelschap van Van Langendonck, Paulussen, Derijck, Gigot, Lerager, Kolovos, Raman en Sa.

Wesley Moraes – na een invalbeurt van acht minuten uitgesloten voor een elleboogstoot op Kara – werd dan weer opgenomen in de FLOP 11. Voorts konden ook Köteles, Davidzada, Buatu, Deschacht, Tirpan, Trezeguet, Stanciu, Trossard, Cyriac en Vanzo HLN allesbehalve bekoren.

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 6
Van Rhijn: 7
Poulain: 6
Denswil: 8
Cools: 7
Simons: 7
Claudemir: 7
Vormer: 8
Vanaken: 7
Limbombe: 8
Vossen: 7

Anderlecht teamscore: 3

Roef: 5
Deschacht: 3
Kara: 5
Nuytinck: 4
Dendoncker: 4
Acheampong: 4
Sowah: 4
Stanciu: 3
Tielemans: 5
Hanni: 5
Teodorczyk: 5

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws