Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zag je maandagavond niét in Extra Time

Dit zag je maandagavond niét in Extra Time

Maandagavond werd de negende speeldag van de Jupiler Pro League geanalyseerd in Extra Time, het voetbalpraatprogramma van de VRT. Er was daarbij veel te doen rond de Slag om Vlaanderen en enkele fases waarbij Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck zich danig kwaad over maakte na de match. Enkele andere zaken werden echter over het hoofd gezien.

Nadat het debat over de uitlatingen van Vanhaezebrouck gevoerd werd – waar Marc Degryse zich terecht over opwond – haalde Peter Vandenbempt aan dat Neto misschien niet meer op het veld had mogen staan toen hij na een schouderduw van Denswil neerging in de zestien. Even voordien had hij immers op diezelfde Denswil nagetrapt, een overtreding die in het verleden al vaker met rood bestraft werd.

Moderator Frank Raes beaamde het, maar sloot het onderwerp onmiddellijk af met de oneliner: “Dat hebben we hier niet”, waarna hij overging naar beelden waarop Collins Fai natrapte op Nicolae Stanciu.

Ook in Het Laatste Nieuws had men het over de scheidsrechterlijke beslissingen van afgelopen weekend. De krant haalde vier fases aan waarbij een videoref hulp had kunnen bieden, maar ook hier geen spoor van het natrappen van Neto. En dus zag ook de Reviewcommissie geen graten in de fout van de 25-jarige Braziliaan. BlauwZwartFans wil u niet in de kou laten staan en geeft daarom nog even de beelden mee, die overigens niet al te moeilijk te vinden zijn…

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws