Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze 3 Club-spelers kunnen de Gouden Schoen winnen’

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

“Vormer Gouden Schoen”, weerklonk woensdagavond in Jan Breydel. De 28-jarige Nederlander speelt momenteel op een erg hoog niveau, maar in de eerste stemronde zijn enkele andere Bruggelingen favoriet.

Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, ziet Club stilaan naar zijn beste vorm groeien. “Héél langzaam, tergend traag als het ware, kruipt Club Brugge naar zijn beste niveau. Sinds enkele weken voetbalt Club weer met structuur, de halfjes in de kern maken zich niettemin nuttig, anderen bloeien hélemaal open, zoals Van Rhijn en Limbombe.”

Als de cruciale pionnen van Michel Preud’homme nog een tijdje hun beste niveau halen, mogen ze zelfs dromen van de Gouden Schoen. Volgens Keygnaert komen straks 3 Bruggelingen in aanmerking voor de trofee.

“Als Vormer net iets meer met zijn buitenkantje zou spelen, kon hij op 8 februari aanstaande de Gouden Schoen winnen. Daarvan gesproken: als ook Vanaken de komende maanden een fors sprintje trekt, weet je maar nooit met de favorietenstatus voor goud van José Izquierdo.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws