Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse legt de vinger op de wonde: “Zij zakten na een uur weg”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

Club Brugge speelde bij momenten uitstekend tegen FC Porto en verdiende zeker een punt, maar werd in het slot van de wedstrijd weggedrukt en gaf na een late strafschop het gelijkspel nog uit handen. Marc Degryse weet waarom Club het in het laatste halfuur moeilijk had.

“Na een uur werden de ruimtes groter. Fysiek zat Club door zijn beste krachten heen, de kwaliteiten van FC Porto kwamen zo meer en meer tot uiting”, stelt hij vast in Het Laatste Nieuws.

De vermoeidheid was volgens Degryse vooral bij twee spelers goed te zien. “Pina bijvoorbeeld, tot dan sterk, kon niet alles meer belopen en werd slordig in het inspelen, een gevolg van zijn door een blessure verstoorde voorbereiding en een gebrek aan speeltijd. Limbombe is dan weer niet gewoon om wedstrijden aan dit tempo te spelen – dat zag je.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws