Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse heeft raad voor MPH: “Je mag niet élke week op hem willen rekenen”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge leed afgelopen vrijdag zijn vierde nederlaag van het seizoen, maar veel tijd om daarover na te denken heeft de landskampioen niet. Dinsdagavond wacht immers al de match van de laatste kans in de Champions League. Marc Degryse geeft Club nog snel wat tips in aanloop naar het cruciale duel tegen Porto.

“Club Brugge was niet slecht op Charleroi”, opent de analist in HLN. “Toch mag je niet élke week willen rekenen op een jonge jongen als Wesley. Zeker in zo’n belangrijke week zal Preud’homme vooral kijken naar zijn ervaren spelers. Het valt te hopen dat Vormer herstelt van zijn buikgriep (hetgeen dus het geval is, nvdr).”

“Ik geloof niet dat Michel de partij tegen Porto weggeeft”, gaat Degryse verder. “Hij zal vol willen gaan voor de laatste kans op de derde plaats. Er moét gewonnen worden, zelfs een punt is onvoldoende. Club moet een scenario creëren waarin het op voorsprong komt, om zo de match verder uit te bouwen.”

“Zowel tegen Leicester als tegen Kopenhagen had Club de mogelijkheden om de partij een andere wending te geven. Dit keer mag het zo’n kans niet laten passeren. Porto zal de bal opeisen. Club kan de kat uit de boom kijken, en dan maar rekenen dat Vossen en Vanaken dit keer wél efficiënt zijn. Het thuisvoordeel moet Club ook weten te benutten tegen Anderlecht. Paars-wit is immers ook zoekende.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws