Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse geeft 3 Club-spelers een pluim voor hun strijdlust: “Zij waren opnieuw sterk”

Marc Degryse (analist) (2)

Iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt, liep zondagnamiddag met de grote glimlach rond. Blauw-Zwart won immers van aartsrivaal Anderlecht en legde in zijn zoektocht naar die belangrijke driepunter prima voetbal op de mat. Jan Breydel deed weer even denken aan de geweldige Play-Offs van vorig seizoen. Dat zag ook Marc Degryse.

“Ik merkte bij Club Brugge al beterschap tegen Charleroi en FC Porto”, vertelt de analist. “Toen had het twee keer pech, maar het was voor mij dus geen verrassing dat Club kon winnen tegen Anderlecht. Zeker niet omdat het om een thuiswedstrijd ging. Niet toevallig merkte Michel Preud’homme vooraf vol vertrouwen op dat geen enkele ploeg als favoriet naar Olympia kan afzakken.”

De manschappen van MPH speelden bovendien 90 minuten lang met het mes tussen de tanden. “Club greep Anderlecht direct bij de keel, met een pluim voor de strijders op het middenveld: Claudemir, Simons en Vormer. Zij waren opnieuw sterk.”

“Daarnaast wordt Limbombe steeds belangrijker en moet het Vanaken deugd doen dat hij kon scoren. Vorig seizoen begon Club ook moeizaam, maar nadien zette het een indrukwekkende reeks neer. Ik denk dat het nu ook zo zal zijn. Tegen Nieuwjaar moet Blauw-Zwart de kloof met de leider kunnen dichten”, besluit Degryse in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws