Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

Vormer - Cools (Club Brugge - Westerlo)

Zaterdagavond gaat Club Brugge aan de Gaverbeek op zoek naar een nieuwe driepunter. Bij winst nadert Blauw-Zwart tot op één punt van leider Essevee. De West-Vlaamse derby betekent een blij weerzien met Club-huurling Sander Coopman en ex-spelers Davy De fauw en Obbi Oulare.

Michel Preud’homme kan tegen Zulte Waregem niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees), Wesley Moraes (geschorst) en José Izquierdo (hersteld van spierblessure, maar nog niet fit genoeg). En ook Benoît Poulain moest in extremis afhaken.

Daardoor schuift Timmy Simons een rijtje achteruit, aangezien Brandon Mechele nog maar net hersteld is van een scheenbeenblessure en belofte Laurent Lemoine nog geen ervaring heeft op het hoogste niveau. Opvallend: Felipe Gedoz moet opnieuw plaatsnemen op de tribune. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Simons (c), Denswil, Cools, Pina, Claudemir, Vanaken, Vormer, Limbombe en Vossen

Bankzitters: Bruzzese, Diaby, Storm, Mechele, Bolingoli, Lemoine en Vlietinck

Opstelling Club Brugge

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, De fauw, Baudry, Derijck, Verboom, Meïté, Lerager, Lepoint, Cordaro, Kaya en Leye (c)

Bankzitters: Bostyn, Vetokele, Naessens, Oulare, Coopman, Brebels en Madu

“Ik zie Zulte niet verliezen, tenzij…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws