Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Westerlo

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

Na de deugddoende driepunter tegen Anderlecht wacht er voor Club Brugge al een nieuwe opdracht in de Jupiler Pro League. Woensdagavond komen ex-trainer Jacky Mathijssen en zijn Westerlo immers op bezoek in Jan Breydel.

Michel Preud’homme moet het ook tegen de Kemphanen zonder geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (patellapees), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) stellen. Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj.

Jacky Mathijssen & co kunnen in hun laatste vier wedstrijden knappe cijfers voorleggen: met overwinningen tegen Anderlecht (1-2) en Waasland-Beveren (1-0) en gelijke spelen tegen Sint-Truiden (2-2) en Charleroi (0-0) zakt de degradatiekandidaat dan ook met het nodige vertrouwen af naar Jan Breydel. Opvallend: Westerlo kon nog nooit winnen op Brugse bodem.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools, Pina, Claudemir, Vanaken, Vormer, Vossen en Limbombe

Bankzitters: Teunckens, Bolingoli, Lemoine, Simons, Diaby, Vlietinck en Storm

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Van Langendonck, Apau, Miletic, Christensen, Daems, Mustoe, Heylen, Hyland, Buyens, Ganvoula en Manias

Bankzitters: Verbist, Henkens, Acolatse, Schuermans, Molenberghs, Rommens en Matthys

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws