Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en FC Porto

jelle-vossen-club-brugge-leicester-city

Op de derde speeldag in de Champions League is het erop of eronder voor Club Brugge. Maar ook FC Porto speelt met het mes op de keel na 1/6 tegen FC Kopenhagen en Leicester City. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Michel Preud’homme kan tegen de Portugezen niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (knie), Abdoulay Diaby (buikspieren), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren). Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz zijn hersteld van hun buikgriepvirus en zijn opnieuw inzetbaar.

De Brugse coach was vijf jaar doelman bij Benfica en ging er na zijn keeperscarrière als technisch directeur aan de slag. De Luikenaar heeft dus kennis over de Portugese competitie. Het wordt hoe dan ook opletten geblazen voor André Silva en Diogo Jota. Zij scoorden deze maand allebei al een hattrick. Ex-Buffalo Laurent Depoitre zit op de bank.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Poulain, Simons, Denswil, Van Rhijn, Claudemir, Vormer, Pina, Limbombe, Vanaken en Vossen

Bankzitters: Teunckens, Wesley, Gedoz, Cools, Storm, Bolingoli en Lemoine

Opstelling FC Porto

Casillas, Layún, Felipe, Marcano, Telles, Danillo, Torres, Herrera, Otávio, Jota en Silva

Bankzitters: Sá, Pereira, Boly, Brahimi, Depoitre, Corona en André

Preud’homme licht zijn strijdplan toe

Als Simons straks scoort, heeft hij een record beet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws