Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

Club Brugge mascotte (3)

RSC Anderlecht telt momenteel vijf punten voorsprong op Club Brugge en het is dan ook aan Michel Preud’homme en zijn manschappen om die kloof te dichten. Een Jan Breydelse driepunter zou dan ook welgekomen zijn. 

Preud’homme moet het ook tegen RSCA zonder langdurige geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies) en Laurens De Bock (knie) stellen. Ook Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) vertoeven nog altijd in de Brugse ziekenboeg. Abdoulay Diaby is er wél opnieuw bij, maar start op de bank.

René Weiler kan op zijn beurt niet rekenen op Andy Kawaya, Andy Najar, Dennis Appiah en Alexandru Chipciu. Omdat Uroš Spajić twijfelachtig is, kiest Paars-Wit voor Olivier Deschacht op de rechtsachter. Opvallend: de trainer van RSCA kiest zo voor exact dezelfde elf die donderdag een 1-1 gelijkspel uit de brand sleepten in hun Europa League-uitwedstrijd tegen Mainz.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools, Simons, Claudemir, Vanaken, Vormer, Limbombe en Vossen

Bankzitters: Teunckens, Bolingoli, Lemoine, Pina, Diaby, Wesley en Storm

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Roef, Deschacht, Kara, Nuytinck, Acheampong, Tielemans, Dendoncker, Sowah, Stanciu, Teodorczyk en Hanni

Bankzitters: Boeckx, Spajic, Badji, Harbaoui, Bruno, Capel en Vancamp

Opstelling Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws