Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de Slag om Vlaanderen. Club Brugge won zijn laatste vier confrontaties tegen de Buffalo’s en hoopt vandaag hetzelfde te doen. Onderstaand de opstellingen van Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck.

Club kan tegen AA Gent niet rekenen op langdurige geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Ook Brandon Mechele ontbreekt. Hans Vanaken heeft last van een kneuzing aan zijn bil en start op de bank. Tomas Pina is zijn vervanger. José Izquierdo en Laurens De Bock blesseerden zich zaterdagmiddag. Anthony Limbombe en Dion Cools komen in de ploeg.

Hein Vanhaezebrouck heeft eveneens heel wat blessureleed. Brecht Dejaegere, Jérémy Taravel, Emir Kujovic en Thomas Matton zijn er niet bij in Jan Breydel. Danijel Milićević en Thomas Foket behoorden wel tot de selectie, maar geraken niet tijdig fit. Kenny Saief is daarentegen wél opgelapt voor de topper tegen Club. Opvallend: Moses Simon zat niét in de selectie, maar staat wel gewoon in de basis. Alexandre Boucaut moet de wedstrijd in goede banen proberen te leiden.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools – Pina, Simons, Vormer – Diaby, Wesley en Limbombe

Bankzitters: Teunckens, Claudemir, Touba, Vanaken, Bolingoli, Vossen en Gedoz

Opstelling Club Brugge

Opstelling AA Gent

Rinne – Saief, Gershon, Mitrovic, Nielsen, Asare – Neto, Schoofs, Esiti – Coulibaly en Simon

Bankzitters: Thoelen, L. Schoofs, Davidzada, Van Der Bruggen, Perbet, Horemans, Rabiu en Ndongala

Opstelling AA Gent

De vorige 3 confrontaties in Jan Breydel verliepen zo…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws