Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Charleroi en Club Brugge

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

Na overwinningen tegen Eupen (3-2), Moeskroen (0-3) en AA Gent (1-0) mikt Club Brugge op 12/12 tegen Charleroi. Het belooft echter geen gemakkelijke avond te worden voor Michel Preud’homme en de zijnen. Blauw-Zwart kent heel wat blessureleed en de Carolo’s verloren dit seizoen nog niet in eigen huis.

Preud’homme kan tegen Charleroi niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (knie), Abdoulay Diaby (lies), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren).

Opvallend: naast de resem geblesseerden zijn er tot overmaat van ramp ook nog 3 zieken: Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz. De Brugse bank telt met Vlietinck, Touba, Lemoine en Osei-Berkoe overigens maar liefst 4 beloften.

Bij de thuisploeg moet Felice Mazzu het zonder David Pollet, Enes Sağlık en Florent Stevance stellen. De laatste keer dat Charleroi thuis de 3 punten kon pakken tegen Club dateert van 5 oktober 1996, meer dan twintig jaar geleden met andere woorden.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools, Claudemir, Simons, Vanaken, Vossen, Wesley en Bolingoli

Bankzitters: Teunckens, Pina, Storm, Osei-Berkoe, Lemoine, Vlietinck en Touba

Opstelling Club Brugge tegen Charleroi

Opstelling Charleroi

Penneteau, Mata, Martos, N’Ganga, Willems, Marcq, Diandy, Baby, Bedia, Fall en Bakar

Bankzitters: Mandanda, Boulenger, Tainmont, Benavente, Hendrickx, Dessoleil en Franco

Dirk Deferme voorspelt Charleroi – Club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws