Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom zette MPH enkele Club-fans op hun plaats tegen AA Gent

Michel Preud'homme boos

Club Brugge won afgelopen weekend voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent. Achteraf dan ook niets dan lachende gezichten bij iedereen die Blauw-Zwart een warm hart toedraagt.

In de eerste helft was er echter iets waar Michel Preud’homme zich aan ergerde. “Er zijn een paar mensen die, wanneer Diaby een verkeerde actie doet, direct ‘Jelle’ beginnen te roepen”, vertelt de Brugse coach aan HLN.

Preud’homme maakte met wilde gebaren duidelijk dat hij niet opgezet was met de negatieve uitlatingen. “Ik heb hen gevraagd om hun spelers en ploeg te steunen in plaats van er iemand uit te pikken”, verklaart de Luikenaar de reden voor zijn confrontatie met het groepje Club-fans in kwestie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws