Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club gaat strijd met Juventus en AC Milan aan voor ‘Deense Inzaghi’

Club gaat strijd met Juventus en AC Milan aan voor 'Deense Inzaghi'

Club Brugge slaagde er tijdens de voorbije zomermercato in om – op Meunier na – zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Met Pina, Van Rhijn en Limbombe zorgde Blauw-Zwart eveneens voor drie mooie aanwinsten, maar door de vele blessures ziet het ernaar uit dat Club tijdens de wintermercato opnieuw in actie zal schieten.

Zo meldt het Deense Ekstrabladet dat Club zijn oog heeft laten vallen op de 20-jarige Marcus Ingvartsen. De aanvaller, die al sinds zijn 17de deel uitmaakt van de eerste ploeg van Nordsjælland, is momenteel één van de smaakmakers in de Deense eerste klasse en werd al meermaals vergeleken met Filippo Inzaghi.

In de 13 competitiewedstrijden van dit seizoen was Ingvartsen al goed voor 7 doelpunten en 2 assists. Club stuurde afgelopen weekend alvast een scout richting Denemarken voor het duel van Nordsjælland tegen Brøndby. De veelbelovende spits pakte uit met een assist en was zo erg belangrijk in het 1-1 gelijkspel.

Nadeel voor de Belgische landskampioen is dat de concurrentie allesbehalve mals is. Zo zouden ook Juventus, AC Milan, Everton, PSV, Werder Bremen en Nice hun transfervizier op Ingvartsen gericht hebben. “Het is zeker mijn doel om op termijn naar het buitenland te trekken, maar het is moeilijk te zeggen op welk moment dat zal gebeuren. Ik moet nu vooral blijven presteren op het veld”, blijft de aanvaller bescheiden.

Maak kennis met Marcus Ingvartsen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws