Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans worden getrakteerd op smakelijke verrassing tegen Westerlo

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

Na de 2-1 overwinning tegen de aartsrivaal uit Brussel zijn alle ogen gericht op de thuiswedstrijd tegen Westerlo. De Kemphanen staan gedeeld laatste, maar boekten onder leiding van Jacky Mathijssen wel een knappe 8/12 in hun laatste vier wedstrijden. En er is nóg een goeie reden om woensdagavond naar Jan Breydel af te zakken.

Is een midweekmatch voor jou niet evident omdat je na je werk nog moet koken? Woensdag mag je die taak alvast van je to-dolijstje schrappen, aangezien elke Club-fan tegen Westerlo kan genieten van gratis frieten!

De Blauw-Zwarte hostessen delen frietzakjes uit die je gratis kan laten vullen met frieten en een saus naar keuze. De aftrap wordt gegeven om half negen, maar vanaf zeven uur beginnen de frituren rond het stadion met bakken. Wie nog geen tickets heeft, kan hier bestellen. Smakelijk!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws