Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans loven Brugse sterkhouder: “Geef die man de gouden schoen”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft voor de vijfde keer op rij AA Gent verslagen. In een geladen topper werd het 1-0 voor Michel Preud’homme en de zijnen. De Brugse fans waren vooral blij met de grote hoeveelheid inzet.

Blauw-Zwart begon goed aan de wedstrijd en zag zijn overwicht beloond worden met twee kansen voor Anthony Limbombe, één van de meest bedrijvige Bruggelingen in de openingsfase. En ook Wesley Moraes liet van zich spreken. De 19-jarige Braziliaan pakte uit met een afstandspoging, die via Jacob Rinne op de paal belandde.

Even voor rust zorgde Ricardo van Rhijn met een heerlijke vrijschop voor het openingsdoelpunt. Gent kreeg het balbezit van de thuisploeg, maar kon daar geen grote kansen mee afdwingen. Verder dan een afstandsschot van Rob Schoofs en een goeie kans voor Moses Simon kwamen de Buffalo’s niet. In het slot liep Rami Gershon nog tegen een rode kaart aan.

De Club-aanhang zag een sterke collectieve prestatie van hun ploeg, met Ruud Vormer als absolute aanjager. De Nederlander – die vocht alsof zijn leven er vanaf hing – oogstte niets dan lof bij de fans van Club Brugge.

Lof voor Vormer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws