Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans laten 0 op 9 niet aan hun hart komen en reizen massaal richting Porto

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

Natuurlijk hadden de fans van Club Brugge na drie speeldagen gehoopt dat Blauw-Zwart al punten had kunnen sprokkelen in de Champions League, maar een penalty in de laatste seconde tegen Porto besliste daar anders over. De Brugse aanhang laat zich echter niet kennen en maakt massaal de oversteek richting Portugal.

“Wanneer Club op Europese verplaatsing gaat, reist het nooit alleen. De uitvakken in Manchester, Turijn en Istanbul werden al volledig Blauw-Zwart gekleurd en ook het Estádio do Dragão zal woensdagavond heel wat Club-fans ontvangen”, klinkt het op de officiële website. De match van de laatste kans op het kampioenenbal wordt namelijk door maar liefst 2.300 supporters bijgewoond.

Club-fan Thierry heeft alvast enkele tips voor iedereen die meereist: “Landen luchthaven Porto, in de hall tunnel naar metro, koop ticket zone 4, tram rijdt rechtstreeks naar stadion. Wil je stoppen in centrum? Stap af halte Trinidate, terrasjes en restaurantjes in de buurt, naar beneden Praça da Ribeira, oever van de Douro”, luidt zijn raad. Wat het scoreverloop of de uitslag woensdag ook moge zijn, laten we er vooral een groot Blauw-Zwart feest van maken!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws