Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans kijken nú al reikhalzend uit naar clash met Anderlecht

Club-fans sjaals Anti Anderlecht (Club Brugge - Anderlecht)

Na de interlandbreak wacht Club Brugge op vrijdagavond de verplaatsing naar Charleroi. Toch zijn heel wat Club-fans met hun gedachten al bij de wedstrijd van de week nadien tegen RSC Anderlecht.

Vorig seizoen leverde de topper in het Jan Breydelstadion tussen Blauw-Zwart en Paars-Wit twee keer spektakel op. Waar er in de reguliere competitie een zeldzame 1-4 thuisnederlaag geleden werd, was het vijf maanden later kraaien van plezier met de 4-0 overwinning en het bijhorende kampioenschap!

Ook volgende week zondag om 14.30 uur belooft het opnieuw een warme namiddag te worden in Brugge. Michel Preud’homme en zijn manschappen mogen immers in een tot de nok gevuld Jan Breydel aantreden tegen de aartsrivaal uit Brussel. “Deze middag werden al de laatste tickets verkocht. Laten we er samen opnieuw een unieke sfeer van maken!”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws