Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans halen uit naar twee spelers: “Zet ze maar op de transferlijst”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

Club Brugge heeft tegen Charleroi zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. Blauw-Zwart had de beste kansen op Mambourg, maar de lat en een sterk keepende Nicolas Penneteau hielden de landskampioen van puntengewin.

Met 7 geblesseerden en 3 zieken beloofde het een moeilijke avond te worden voor Michel Preud’homme & co. Maar in de eerste helft was daar niets van te merken. De Carolo’s creëerde nauwelijks kansen en het was Club dat voor gevaar zorgde via een bal op de lat van Wesley Moraes en een kopbal van Hans Vanaken.

In de tweede helft een ander spelbeeld en een thuisploeg die veel gretiger was. Blauw-Zwart prikte nog geregeld tegen, maar Vanaken schoot de beste kans hoog over. De match leek te eindigen zoals die begonnen was, maar het was Chris Bedia die een voorzet van Clément Tainmont in de slotminuten binnenkopte.

Het Blauw-Zwarte legioen was vanzelfsprekend teleurgesteld door de uitslag, maar hier en daar waren er ook nog andere ergernissen. Zo moesten Boli Bolingoli en Dion Cools, de Brugse linkerflank met andere woorden, het nog maar eens ontgelden bij de fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws