Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge moet tegen Charleroi deze speler al niet vrezen’

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

Doordat er deze week interlands op het programma staan, krijgt Club Brugge straks een weekendje rust. Volgende week moet Club wel weer aan de bak in de Jupiler Pro League. Op vrijdag 14 oktober staat de altijd lastige verplaatsing naar Charleroi op het programma.

Door de vele blessures waarmee Michel Preud’homme moet afrekenen wordt Charleroi een extra lastige klus, maar de coach kan zich troosten met het feit dat ook de Carolo’s niet compleet zullen zijn. Het Laatste Nieuws weet immers dat David Pollet er niet bij zal zijn.

De spits sukkelt met een blessure aan de kuit. Geen slechte zaak voor Club, want nadat hij vorig seizoen vaak op de bank zat door de aanwezigheid van Jérémy Perbet, heeft Pollet dit seizoen zijn basisplaats heroverd. Hij scoorde al drie keer in zeven wedstrijden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws