Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge mist maar liefst 8 spelers op training

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de openingswedstrijd van de tiende speeldag in de Jupiler Pro League. Vrijdagavond om 20.30 uur gaan Michel Preud’homme en zijn manschappen bij Charleroi op zoek naar een nieuwe driepunter en bijgevolg 12/12 in de competitie.

In aanloop naar het duel tegen de Carolo’s kampt Preud’homme met heel wat afwezigen. Naast de langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies) en Laurens De Bock (knie) tekenden ook Abdoulay Diaby, Sébastien Bruzzese, Dion Cools en Brandon Mechele maandag niet present op het Brugse oefenveld.

Diaby heeft last van de lies en kon afgelopen weekend niet in actie komen met Mali. De 25-jarige aanvaller moest volgens HLN bovendien naar huis gestuurd worden met beginnende ziekteverschijnselen. Hij is dus sowieso onzeker voor het duel tegen Charleroi en ook de Champions League match tegen FC Porto komt wellicht in het gedrang.

Bruzzese sukkelt dan weer met een buikspierblessure. De reservedoelman moet zo’n 2 weken aan de kant staan en ziet zijn plaats op de bank ingenomen worden door Jens Teunckens. Dion Cools werd door Johan Walem opgeroepen voor de Belgische U21, die om 18.45 uur Letland bekampen. Brandon Mechele bracht zijn vrije weekend in Barcelona door, maar had zondagavond problemen met zijn vlucht. Dat weet Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws