Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge heeft eindelijk een vervanger voor Izquierdo”

José Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge versterkte zich tijdens de zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Eerstgenoemde heeft nog wat last van aanpassingsproblemen, maar Van Rhijn en Limbombe spelen zich meer en meer in de kijker bij Blauw-Zwart. Dat ziet ook Wim De Coninck.

Limbombe pakte afgelopen zondag uit met twee knappe assists. “Hij had met goeie voorzetten en een hele reeks gevaarlijke acties een grote voet in de zege van Club tegen Anderlecht”, stelt De Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

“Nog maar 22, al lijkt het dat hij al een heel tijdje meedraait. Nog door Frank Vercauteren gelanceerd in Genk, daarna wat blijven hangen. Een bom in Nederland bij NEC – logisch, daar moet hij als linksbuiten niet mee verdedigen.”

“Hier duurde het wat, blijkbaar was er tactisch schaafwerk aan, maar met Limbombe heeft Michel Preud’homme goed werk geleverd. Club heeft, tot opluchting van de fans, eindelijk een vervanger voor Izquierdo als die moeilijke momenten heeft”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws